Aktuality

31Oct2013

Kolektívny pôžičky pre malé a stredné podniky

Vo svete Kolektívnych pôžičiek sa opäť dejú veľké veci. Lending Club, najväčší svetový poskytovateľ Kolektívnych pôžičiek, pred časom ohlásil, že sa pripravuje na vstup do odvetvia poskytovania úverov pre malé a stredné podniky.

31Oct2013

Viete čo majú spoločné minister financií, šéf Morgan Stanely a spoločnosť Google?

Čo majú spoločné bývalý minister financií USA Larry Summers, bývalý šéf jednej z najväčších svetových bánk Morgan Stanely John Mack a spoločnosť Google? A viete prečo banky nie sú schopné zastaviť prudký nárast kolektívnych pôžičiek v USA? Pozrite si video zo CNN Money a dozviete sa odpovede:

25Oct2013

Ďalší veľký technologický hráč vstúpil do oblasti požičiavania

Rozmach Kolektívneho požičiavania naďalej podnecuje ďalšie spoločnosti vstúpiť do tohto rastúceho odvetvia. Po gigante Google sa hodlá zapojiť i spoločnosť PayPal.

25Oct2013

Termínové vklady v bankách strácajú

Úroky na termínovaných vkladoch v bankách naďalej klesajú. Tento fakt vyháňa vkladateľov k iným investičným nástrojom. Získavajú najmä podielové fondy.

11Oct2013

Kolektívne pôžičky prenikajú na Wall street

New Yorkská investičná spoločnosť Eaglewood Capital Management v týchto dňoch uskutočnila historicky prvú sekuritizáciu Kolektívnych pôžičiek.

11Oct2013

Investovanie do finančných technológií

Canaan Partners je jedným z významných investorov v spoločnosti Lending Club, svetovom lídrovi v poskytovaní Kolektívnych pôžičiek. Canaan Parters je celosvetový významný venture fond s investíciám v mnohých spoločnostiach, najmä v oblastiach technológií a internetu. Pozrite si video s jej generálnym partnerom Danom Ciporinim, ktoré pod názvom Investovanie do finančných technológií odvysielala televízia Bloomberg o jeho víziách v oblasti Kolektívnych pôžičiek a iných atraktívnych oblastiach podnikania.