Aktuality

27Dec2023

Fintech banka Starling Bank spojila sily s PwC

Medzinárodná konzultačná spoločnosť PwC vytvorila strategické partnerstvo s platformou Engine, ktorá patrí fintechovej banke Starling Bank a slúži na poskytovanie finančných a bankových služieb pre klientov po celom svete.

23Dec2023

🎅🎄🔔 PF 2024

Rok 2023 sa blíži ku koncu a my tak už po dvanásty krát môžeme spoločne bilancovať a tešiť sa na krásne vianočné sviatky a privítanie nového roka.

20Dec2023

Funding Circle a Atom Bank uzavreli nové investičné partnerstvo

Spoločnosť Funding Circle, ktorá poskytuje kolektívne pôžičky pre malých a stredných podnikateľov vo Veľkej Británii, a fintech banka Atom Bank zavreli partnerstvo v rámci ktorého banka investuje 150 mil. libier na financovanie pôžičiek cez platformu.

13Dec2023

Allica Bank sa stala najrýchlejšie rastúca technologická spoločnosť vo Veľkej Británii

Britská fintech banka Allica Bank sa stala najrýchlejšie rastúca technologická spoločnosť vo Veľkej Británii s rastom viac ako 85 tis. percent. Rebríček ‘Technology Fast 50’ každoročne zostavuje konzultačná spoločnosť Deloitte.

06Dec2023

Banky vnímajú technologických gigantov ako svoju najväčšiu konkurenciu

Až 40 % svetových bank vníma technologické firmy v najbližších piatich rokoch ako svoju najväčšiu konkurenciu. Vyplýva to z nového report od analytickej spoločnosti Temenos.